Dezvoltatori și agenții imobiliare
10
Proiecte rezidențiale
Lead-uri telefonice analizate

Testează gratuit

sau programează o discuție online cu unul dintre specialiștii INVOX

Ce spun clienții noștri

Un serviciu absolut necesar pentru toți cei care vor să știe cât de eficiente sunt campaniile lor de promovare. În cazul meu, am folosit serviciile INVOX pentru a măsura rezultatele promovării proprietăților din portofoliu pe portalurile imobiliare. Îmi este foarte clar câte lead-uri îmi aduce fiecare portal, cu ce costuri și implicit raportul cost pe lead. De asemenea, îmi este clar dacă prețurile abonamentelor plătite portalurilor sunt acoperite și de rezultate.
The INVOX Call Tracking software is a essential part in measuring the performance of the campaigns we run for our clients. Extremely helpful in tracking both online and offline conversions. This product is really easy to set-up and integrate via API. Also, the customer support is exceptional, the team is very helpful in finding solutions to every request we have. This product is really easy to set-up and integrate via API. Also, the customer support is exceptional, the team is very helpful in finding solutions to every request we have.
Mi se întâmplă uneori să răspund la telefon în ipostaze ce nu îmi permiteau să gestionez apelul eficient și să captez lead-ul. Nu mai zic de aprofundarea discuției pentru a afla sursă de proveniență a leadului. Agentul imobiliar trebuie să conștientizeze că ori de câte ori îi sună telefonul, îl costă bani! Iar aceast cost devine o investiție doar dacă transformi lead-ul într-o vânzare, altfel este o irosire de resurse. În afacerea de agenție imobiliară, nu puteam să monitorizez ce surse de publicitate sunt mai eficiente, câte leaduri sunt generate de fiecare sursă sau coleg în parte sau ce rată de conversie au și cum știu că dacă nu măsor, nu știu unde să îmbunătățesc, am apelat la INVOX! Am ales serviciile INVOX ca soluție de call center pentru toate motivele de mai sus, dar și pentru că îmi economisește timp - ce mai valoroasă resursă! Împreună cu colegii mei, am creat un sistem de rotație prin care unul dintre noi captează și distribuie leadurile, în timp ce ceilalți pot și față în față cu cei mai importanți clienți fără să aibă grijă că pierd oportunități!

INVOX este un soft de call tracking care ajută echipele de marketing să descopere sursa de marketing care generează cele mai valoroase apeluri telefonice, pentru a planifica strategii de marketing eficiente care să genereze mai mulți clienți și mai multe încasări.

Dorești mai multe detalii înainte de a începe?

sau sună-ne și îți vom răspunde cu plăcere la întrebările tale.

Prorage Media S.R.L.

Testează gratuit

Completează formularul de mai jos și testează softul INVOX Call Tracking gratuit timp de 14 zile.

Imobiliare
Ne promovăm pe (una sau mai multe opțiuni):
Folosim următorul CRM:

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by INVOX Call Tracking
Call Now Button